Bijeenkomst wijkraden en dorpsbelangen - Gemeente Heerenveen

Bijeenkomst wijkraden en dorpsbelangen

Op 17 september organiseren we de jaarlijkse bijeenkomst voor alle wijkraden en dorpsbelangen. Dit jaar hebben wij gekozen voor het thema ‘Leefbaarheid’.

Doel van de bijeenkomst is jullie bedanken voor de inzet in het belang van de leefbaarheid in de dorpen en de wijken.
Wij gaan tijdens de bijeenkomst graag even terugblikken en wij kijken graag samen met u vooruit. Ook geeft de bijeenkomst gelegenheid om kennis te delen en te netwerken.

Programma

Locatie: De Barte, Knipe
17.00 uur: Ontvangst

17.30 uur: Inleiding: Spreker Jolina van Dijk
Onderwerp: hoe omarm je de zwijgende meerderheid. Zij wil de aanwezigen graag na laten denken over hoe zij die zwijgende meerderheid kunnen betrekken. Ze heeft ruime ervaring in participatie op allerlei onderwerpen die ruimtelijke impact hebben. Denk aan zonneparken, omgevingsvisies, woningbouw en aardgasvrije wijken. Zij deelt graag haar ervaringen.

18.00 uur Foodtrucks

19.00 uur Workshops
Iedere deelnemer is in de gelegenheid om 3 verschillende workshops te volgen. Op de avond zelf kunt u kiezen uit ongeveer 11 workshops. De workshops duren elk een half uur. In Overzicht workshops wijken en dorpen (PDF 104 kB) is alvast een korte beschrijving gegeven van de verschillende workshops. Dit programma is voorlopig, het kan zijn dat er nog workshops bij komen.

zie het programma

21.30 uur Einde van de avond

Vragen?

Neem contact op met wijkmanagement, e-mail of tel. 14 0513