Corona: gemeentelijke dienstverlening

In verband met het coronavirus is het bezoek aan het gemeentehuis beperkt. Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. Denk aan burgerzaken: aangiftes van geboorte en overlijden of het afhalen van papieren. Telefonisch kunt u ons tijdens kantooruren bereiken via 14 0513.

Uw bezoek aan het gemeentehuis

Het is verplicht een mondkapje te dragen. Alleen paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen die binnen twee maanden verlopen, mogen vernieuwd worden. Twijfelt u, neem dan telefonisch contact op om dit af te stemmen. Een afspraak maakt u digitaal of telefonisch via 14 0513. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 17.00 uur. Op vrijdag van 08.30 – 16.00 uur.

Burgerzaken

Burgerzaken werkt alleen op afspraak. Een afspraak maakt u digitaal (Burgerzaken) of telefonisch via 14 0513.

Is uw rijbewijs verlopen?

Door de maatregelen rondom corona is het niet altijd mogelijk om het rijbewijs tijdig te verlengen. Daarom heeft de Europese Commissie besloten dat verlopen EU-rijbewijzen tijdelijk langer geldig zijn. Over de voorwaarden leest u in het nieuwsbericht: verlopen rijbewijs tijdelijk langer geldig.

Huwelijken

Klik op de tegel Trouwen en corona op de pagina Informatie over het coronavirus.

Digitaal doorgeven

Veel zaken kunt u digitaal regelen. Denk hierbij aan:

Vragen of contact?

Tijdens de standaardtijden zijn wij net als anders per telefoon en e-mail bereikbaar via 14 0513 (zie voor de exacte tijden de pagina openingstijden).

Heeft u iets gezien waar u zich zorgen over maakt en wilt u dit aan de gemeente doorgeven? Klik dan hier om een melding te maken. Heeft u vragen dan kunt u het formulier Vraag over Corona invullen.

112 gebruikt u alleen als het echt spoed is en een niet dringende melding voor de politie kan via 0900-8844.