In 2019 hebben Plaatselijk Belang Jubbega – Hoornsterzwaag, de ondernemersvereniging HNI én gemeente besloten om samen te werken aan een opwaardering van het centrum van Jubbega. Voor inwoners, ondernemers en de gemeente is het van belang om centrum van Jubbega vitaal en leefbaar te houden. Met elkaar werken we toe naar een gedragen plan om het centrum van Jubbega mooier te maken.

 

Bewonersbijeenkomst Jubbega

Op dinsdag 10 november hebben we met inwoners en ondernemers samengewerkt om de bouwstenen concreter te maken. We hebben o.a. gesproken over de wijze waarop waterbeleving een rol moet krijgen in het centrum. Maar ook over de vraag hoe het parkeren in het centrum georganiseerd moet zijn, waarbij tegelijkertijd voldoende ruimte is voor ontmoeten en recreatie in het centrum.

Alle bouwstenen en de input uit de bijeenkomsten gebruiken we om in de komende maanden een centrumvisie op te stellen.

U kunt de uitzending van de bijeenkomst terug te kijken.

Veelgestelde vragen

We hebben veelgestelde vragen en antwoorden op rij gezet. Zie de pagina vragen en antwoorden.

Resultaten Mentimeter en vragenlijst

Tijdens de informatieavond zijn vragen aan de deelnemers gesteld. Deze vragen zijn via een vragenlijst ook na afloop op de website geplaatst. De resultaten hebben we verwerkt op de pagina Resultaten vragen Centrumvisie Jubbega

Via de buttons onderaan deze pagina leest u meer informatie over het proces, de planning, bouwstenen en vindt u meer (achtergrond) informatie.

Bekijk het filmpje


YouTube video
Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.