Resultaten omgevingsdialogen maart 2019


Op deze pagina kunt u lezen over de resultaten van de verschillende omgevingsdialogen.

12 maart Nieuwehorne

Op dinsdagavond 12 maart 2019 vond de eerste omgevingsdialoog plaats in de Kiekenhof in Nieuwehorne. Deze bijeenkomst was voor de dorpen Oude- en Nieuwehorne, Bontebok, Jubbega en Hoornsterzwaag. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de opgaven voor het gebied die door de inwoners aan de hand van verschillende thema’s zijn opgesteld.

Verslag Omgevingsdialoog Nieuwehorne (PDF 917 kB)

Uitwerking van de belangrijkste opgaven Nieuwehorne (PDF 235 kB)

14 maart Oranjewoud

Op donderdagavond 14 maart 2019 vond de omgevingsdialoog plaats in Hotel Tjaarda in Oranjewoud. Deze bijeenkomst was voor de dorpen Oranjewoud, De Knipe, Katlijk, Mildam, Oude- en Nieuweschoot. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de opgaven voor het gebied die door de inwoners aan de hand van verschillende thema’s zijn opgesteld.

Verslag Omgevingsdialoog Oranjewoud (PDF 818 kB)

Uitwerking belangrijkste opgaven Oranjewoud (PDF 210 kB)

21 maart Akkrum

Op donderdagavond 21 maart 2019 vond de omgevingsdialoog plaats in de OBS Akkrum in Akkrum. Deze bijeenkomst was voor de dorpen Akkrum, Nes, Aldeboarn, Haskerdijken en Nieuwebrug. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de opgaven voor het gebied die door de inwoners aan de hand van verschillende thema’s zijn opgesteld.

Verslag Omgevingsdialoog Akkrum (PDF 944 kB)

Uitwerking belangrijkste opgaven Akkrum (PDF 232 kB)

26 maart Tjalleberd

Op dinsdagavond 26 maart 2019 vond de omgevingsdialoog plaats in MFA Aengwirden in Tjalleberd. Deze bijeenkomst was voor de dorpen Tjalleberd, Luinjeberd, Terband, Gersloot en Gersloot-polder. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de opgaven voor het gebied die door de inwoners aan de hand van verschillende thema’s  zijn opgesteld.

Verslag Omgevingsdialoog Tjalleberd (PDF 767 kB)

Uitwerking belangrijkste opgaven Tjalleberd (PDF 191 kB)

28 maart Heerenveen

Op donderdagavond 28 maart 2019 vond de omgevingsdialoog plaats in het Nordwin College in Heerenveen. Deze bijeenkomst was voor alle wijken van Heerenveen. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de opgaven voor het gebied die door de inwoners aan de hand van verschillende thema’s zijn opgesteld.

Verslag Omgevingsdialoog Heerenveen (PDF 1011 kB)

Uitwerking belangrijkste opgaven Heerenveen (PDF 218 kB)