Resultaten omgevingsdialogen mei 2019


Op deze pagina kunt u meer lezen over de resultaten van de tweede ronde omgevingsdialogen.

14 mei Katlijk

Op dinsdagavond 14 mei 2019 startte de tweede ronde omgevingsdialogen in Kwartier Noord in Katlijk. Deze bijeenkomst was voor de dorpen Oranjewoud, De Knipe, Katlijk, Mildam, Oude- en Nieuweschoot. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de verschillende ingevulde werkvormposters waaraan de deelnemers op deze avond hebben gewerkt. Aan het einde van de werkvorm mochten de deelnemers aangeven met rode en groene stickers welke oplossingsrichtingen hun voorkeur hadden en welke richtingen zij minder zien zitten. Deze stickers zijn terug te vinden op de posters.

16 mei Jubbega

Op donderdag 16 mei 2019 was de omgevingsdialoog in MFA de Kompenije in Jubbega. Deze bijeenkomst was voor de dorpen Jubbega, Hoornsterzwaag, Bontebok en Oude- en Nieuwehorne. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de verschillende ingevulde werkvormposters waaraan de deelnemers op deze avond hebben gewerkt. Aan het einde van de werkvorm mochten de deelnemers aangeven met rode en groene stickers welke oplossingsrichtingen hun voorkeur hadden en welke richtingen zij minder zien zitten. Deze stickers zijn terug te vinden op de posters.

21 mei Akkrum

Op dinsdag 21 mei 2019 was de omgevingsdialoog in OBS Akkrum. Deze bijeenkomst was voor de dorpen Akkrum, Nes, Aldeboarn, Haskerdijken, Nieuwebrug, Terband, Tjalleberd, Luinjeberd, Gersloot en Gersloot-Polder. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de verschillende ingevulde werkvormposters waaraan de deelnemers op deze avond hebben gewerkt. Aan het einde van de werkvorm mochten de deelnemers aangeven met rode en groene stickers welke oplossingsrichtingen hun voorkeur hadden en welke richtingen zij minder zien zitten. Deze stickers zijn terug te vinden op de posters.

28 mei Heerenveen

Op dinsdag 28 mei 2019 was de omgevingsdialoog in Zalencentrum Trinitas in Heerenveen. Deze bijeenkomst was voor de wijken van Heerenveen. Hieronder vindt u een sfeerverslag van de avond en de verschillende ingevulde werkvormposters waaraan de deelnemers op deze avond hebben gewerkt. Aan het einde van de werkvorm mochten de deelnemers aangeven met rode en groene stickers welke oplossingsrichtingen hun voorkeur hadden en welke richtingen zij minder zien zitten. Deze stickers zijn terug te vinden op de posters.

Presentaties