Werken en stage bij de gemeente

De gemeente Heerenveen is een aantrekkelijke werkgever. Werken bij deze gemeente staat voor het werken in een organisatie met vele gezichten. Een hoofdplaats met stadse allure en een uitgestrekt buitengebied met levendige dorpen. In ons werk houden we de regie goed in handen, maar geven we veel ruimte voor initiatieven. Heerenveen is ambitieus, creatief en volop in beweging. Als medewerker lever je een bijdrage aan de Heerenveense samenleving en werk je tegelijkertijd aan je eigen ontwikkeling.

Nieuwe vacatures

Vrijgekomen vacatures worden eerst intern uitgezet. Hierna worden al onze vacatures geplaatst op de website van Werken in Friesland, een netwerk van vrijwel alle overheidsinstanties binnen de provincie Friesland.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Wij stellen het op prijs als u interesse toont om te werken bij onze gemeente en verwijzen u door naar de vacaturebank op de website Werken In Friesland. Hier kunt u kosteloos uw CV plaatsen en up-to-date houden. Op dit moment kunt u alleen solliciteren op vacatures die momenteel open staan. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Kan ik stage lopen bij de gemeente Heerenveen?

Voor studenten en mensen met een uitkering biedt Heerenveen mogelijkheden in de vorm van stageplaatsen, afstudeeropdrachten en werkervaringsplaatsen. Interesse? Vul het online formulier stage/afstudeerplaats in.