Inzage archief

Wilt u bouwtekeningen inzien van uw woning of pand? Of sonderingen, bodemgegevens of milieudossiers bekijken van een perceel? U kunt ze digitaal aanvragen via een formulier.

Hoe werkt het?

Via het formulier op de website geeft u het adres op waarvan u de gegevens wenst. Tevens geeft u aan of u de informatie wilt bekijken op het gemeentehuis of dat u de gegevens per e-mail toegestuurd wilt krijgen.

Informatieverzoeken tijdens de coronacrisis

Het verwerken van informatieverzoeken kost onder de huidige omstandigheden meer tijd. Wij streven er naar informatieverzoeken binnen 10 werkdagen af te doen. Als dit niet haalbaar is, nemen wij contact met u op.

Op dit moment wordt alleen voor dringende zaken een afspraak gemaakt om gevraagde informatie op het gemeentehuis in te zien. In dat geval wordt, zodra de gevraagde informatie beschikbaar is, een afspraak met u gemaakt. Standaard wordt de informatie per e-mail naar u toegestuurd.

Kosten

Het tarief voor het opzoeken en de kopieën van de tekeningen bedraagt € 40,40 per onderdeel. Dit bedrag moet u ook betalen als de door u opgevraagde gegevens niet aanwezig zijn. Met het formulier betaalt u direct met iDeal of creditcard. Goed om te weten: als het uitzoekwerk meer dan twee uur bedraagt , nemen we contact met u op om een inschatting van de kosten te maken. Na uw akkoord, zoeken we de gegevens op en krijgt u een rekening van de meerkosten. Bent u ondernemer en kunt u niet betalen met iDeal of creditcard. Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0513.