Bekijk onze pagina met informatie over het coronavirus

Inzage archief

Wilt u bouwtekeningen inzien van uw woning of pand? Of sonderingen, bodemgegevens of milieudossiers bekijken van een perceel? U kunt ze digitaal aanvragen via een formulier.

Hoe werkt het?

Via het formulier op de website geeft u het adres op waarvan u de gegevens wenst. Tevens geeft u aan of u de informatie wilt bekijken op het gemeentehuis of dat u de gegevens per e-mail toegestuurd wilt krijgen. U kunt voor de inzage na vijf werkdagen terecht van 8.30 uur tot 13.00 uur. Gescande informatie ontvangt u ook na vijf werkdagen. Als vijf werkdagen niet haalbaar is nemen wij contact met u op. Met het formulier kunt u informatie opvragen over bouwen, milieu en bodem.

Kosten

Het tarief voor het opzoeken en de kopieën van de tekeningen bedraagt € 40,40 per onderdeel. Dit bedrag moet u ook betalen als de door u opgevraagde gegevens niet aanwezig zijn. Met het formulier betaalt u direct met iDeal of creditcard. Goed om te weten: als het uitzoekwerk meer dan twee uur bedraagt , nemen we contact met u op om een inschatting van de kosten te maken. Na uw akkoord, zoeken we de gegevens op en krijgt u een rekening van de meerkosten. Bent u ondernemer en kunt u niet betalen met iDeal of creditcard. Neem dan contact op via telefoonnummer 14 0513.