Trouwen


Bent u van plan om te trouwen of uw partnerschap officieel te laten registreren? Van harte gefeliciteerd! Dit is een speciale gebeurtenis. De medewerkers van de gemeente Heerenveen helpen u graag om er een bijzondere dag van te maken.

Vier de dag van uw leven in Heerenveen!

In de komende periode zult u allerlei beslissingen moeten nemen. Klik op één van onderstaande onderwerpen om te lezen wat er allemaal moet gebeuren, voordat u kunt trouwen of uw partnerschap laat registreren. Ook leest u specifieke informatie over trouwen in de gemeente Heerenveen, zoals informatie over de trouwlocaties, de trouwambtenaren of de prijzen. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met medewerkers van de afdeling Dienstverlening & Informatiemanagement van de gemeente Heerenveen op telefoonnummer: 14 0513.

Huwelijken tijdens de coronacrisis

Het is even anders tijdens de coronacrisis. We kunnen ons goed voorstellen dat u uw huwelijk wilt annuleren of verplaatsen. Neem hiervoor contact met ons op via 14 0513. U leest meer over de maatregelen op de webpagina Corona: gemeentelijke dienstverlening.