Wasbare luiers - Gemeente Heerenveen

Wasbare luiers


In het voorjaar van 2019 is een groep van 30 gezinnen intensief begeleid bij de overstap van wegwerpluiers naar wasbare luiers. En met succes! Zonder uitzondering hebben alle 30 gezinnen het gebruik in de vingers gekregen en zijn inmiddels enthousiaste ervaringsdeskundigen geworden.

Luierambassadeurs

Deze ervaring delen ze heel graag met u. Dus hebt u vragen over wasbare luiers, zoals waarom zou je wasbare luiers gebruiken? Dat is toch veel en vies werk? Welk type wasbare luier is voor mijn kindje geschikt? De luierambassadeurs beantwoorden zonder commercieel belang graag uw vragen. Klik op het icoontje op de kaart en leg rechtstreeks contact met de luierambassadeur bij u in de buurt.

Bekijk de beleeftafel in het gemeentehuis!

Wilt u de wasbare luiers eens in het echt zien? Kom dan tijdens openingstijden naar de hal van het gemeentehuis. Tegenover de balies van Burgerzaken vindt u de beleeftafel. Hier kunt u de wasbare luiers op een babypop uitproberen.

Op de hoogte blijven?

Gemeente Heerenveen onderzoekt de mogelijkheden voor een vervolgproef met wasbare luiers. Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Stuur dan een e-mail naar afval@heerenveen.nl.

Stuur een e-mail naar één van de luierambassadeurs