JOGG: wist je dat….

…. ruim 30 professionals deelnamen aan de interactieve workshop “Met kinderen en hun ouders praten over gewicht en leefstijl”?
…. de GGD samen met JOGG een gezondheidsplein heeft georganiseerd tijdens de DTP- en BMR-vaccinatie van 9-jarigen in de Blauw-Withal? De kinderen konden meedoen met een quiz en er kon geproefd worden. Albert Heijn zorgde voor snoepgroente om uit te delen.

…. Caleidoscoop het JOGG-Heerenveen-bordje kreeg en zo de uitdaging aanging om een gezonde activiteit te organiseren? Ze lieten kinderen gezond broodje maken. Dat deden ze tijdens de uitreiking van het boek ‘Een caleidoscoop aan verhalen’ voor kinderen in het huiskamerproject in de MFA in Oudeschoot.
… er plannen zijn voor een grotere moestuin bij kinderdagverblijf De Einekoer? Ook de leerlingen van groep 5 van de basisscholen uit de Greiden gaan daar aan het moestuinieren. Rotary Heerenveen helpt bij de aanleg.
…. de scholen in de Greiden allemaal bezig zijn met moestuinieren? In de klas in kweekbakken en op de patio’s met vierkante-meter-tuintjes. Van de Welkoop had elke school hiervoor een zadenpakket ontvangen.