Kavels Jubbega - Schoollocatie Jubbega

In Jubbega heeft de gemeente Heerenveen, na de sloop van de openbare basisschool, aan de Schoolweg een terrein beschikbaar voor woningbouw. Oorspronkelijk was het plan om hier 9 kavels uit te geven voor particuliere woningbouw. Echter tot halverwege vorig jaar was hiervoor weinig tot geen belangstelling.

Plaatselijk belang

De gemeenten heeft daarom vorig jaar een traject ingezet met plaatselijk belang om te achterhalen waar is er behoefte aan in Jubbega. Toen bleek dat er mogelijk behoefte zou zijn naar appartementen en goedkope starterswoningen. Dat is vorig jaar met een externe partij nader uitgewerkt. Er wordt gekeken of deze opzet (appartementen, 3 vrije kavels en 2 starterswoningen) haalbaar is. Als dit het geval is dan wordt de procedure om het bestemmingsplan aan te passen in gang gezet.

Kavels

Kavel 4 is verkocht. De kavels 2 en 3, bestemd voor particuliere woningbouw, zijn nog niet uitgegeven. Daar starten wij mee zodra het gehele plan door het gemeentebestuur is vastgesteld.

Interesse?

Heeft u interesse in een bouwkavel schrijf u in voor de nieuwsbrief bouwkavels en u krijgt een e-mail wanneer de verkoop van kavels start. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer Nico de Jong, afdeling ontwikkeling, telefoonnummer 14 0513 of per mail n.dejong@heerenveen.nl.


Filteren op:
  • reset filters
Kavelkaart
19668 19667 19663 29461 29462

Prijslijst

Kavelnummer Status Oppervlakte Prijs Kavelpaspoort
2 - 1.158 m² - -
3 - 643 m² - -
4 Verkocht 674 m² - -
5 - 408 m² - -
6 - 408 m² - -