Aangepaste versie van de Budgetgids 2018

In januari kwam de tweede Budgetgids van de gemeente Heerenveen uit. De gids is een wegwijzer voor mensen met een lager inkomen, die informatie willen over verschillende regelingen en organisaties die hen helpen makkelijker door het leven te gaan. In de maand juli wordt de digitale versie van de gids aangepast.   

Nieuw in juli

Op dat moment wijzigen namelijk landelijk de bedragen die horen bij een aantal regelingen die worden aangeboden op het gebied van inkomen. Dit is meteen een goede gelegenheid om eventuele veranderingen door te voeren die er zijn in het aanbod van de organisaties in de gids. Zo kan iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, alle juiste informatie blijven vinden.

Digitale aanpassingen

De aanpassingen worden digitaal doorgevoerd. Dit betekent dat de mensen die in januari een papieren versie van de Budgetgids 2018 kregen, niet opnieuw een boekje ontvangen. Dit gebeurt in januari 2019. De digitale aanpassingen zijn er om de lezer een update te geven voor de rest van het jaar.

Ieder jaar brengen we de Budgetgids uit: een boekje vol informatie voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken of gebruik willen maken van de regelingen die de gemeente biedt als het gaat om inkomen en voorzieningen. In de gids staat naast onze eigen informatie, ook het aanbod van een groot aantal organisaties.

Zie ook

Budgetgids (PDF 3 MB)