Burgemeester peilt meningen in Heerenveens ‘pop-up restaurant’

 

Wat vinden inwoners van mogelijke komst van der Valkhotel? Op woensdag 29 maart om 13.00 uur ontvangt burgemeester Tjeerd van der Zwan inwoners in een ‘pop-up restaurant’ bij voetbalvereniging VV Heerenveen (Oranje Nassaulaan 21). Dit tijdelijke ‘restaurant’ is een initiatief van de gemeente om de meningen van inwoners te peilen over de plannen voor een Van der Valkhotel in Heerenveen.

Inwoners welkom

De komende weken is het pop-up restaurant op twee achtereenvolgende locaties in Heerenveen te vinden. Inwoners zijn welkom om tijdens de openingstijden binnen te lopen. Onder het genot van het ‘bakkie moes’ kan ieder zijn mening geven of vragen stellen aan de gastheer of –vrouw van de gemeente. Hier vindt u het schema met de openingstijden van het pop-up restaurant. Wilt u op een andere manier uw reactie geven? U kunt uw mening (eventueel anoniem) achterlaten op een kaartje of op het krijtbord in het restaurant.

Online meepraten op Argu.co

Komt u niet naar het restaurant, maar wilt u wel vertellen wat u vindt? U kunt ook online meepraten en -discussiëren op www.argu.co/heerenveen. Op deze manier wil de gemeente iedereen de kans bieden om zijn of haar mening te geven.

Gemeente verkent meningen ondernemers en inwoners

Het ‘pop-up restaurant’ is onderdeel van de verkenning van de mogelijke komst van een Van der Valk hotel in Heerenveen. Door de belangen en meningen van inwoners en ondernemers in beeld te brengen, kunnen het college en de gemeenteraad een zorgvuldige afweging maken: gaat het plan van tafel of kan de ontwikkeling van start gaan?