Geldzorgen? Wacht niet langer en vraag hulp!

Dit nieuwsbericht is niet meer actueel

Als u de rekeningen niet meer kunt betalen, stapelen problemen zich vaak op. U krijgt aanmaningen in de bus of er staat een deurwaarder op de stoep. Gemeente Heerenveen, Humanitas en Caleidoscoop werken samen om u te helpen. De hulp is gratis.

Hulp van de meitinkers

Als u hulp nodig heeft, zijn de meitinkers er om u te helpen. De meitinker bekijkt samen met u hoe het er voor staat en wat voor u een goede oplossing is. Lukt het niet om de schulden zelf op te lossen, dan helpt de meitinker u verder naar het team Schuldhulpverlening van de gemeente Heerenveen. Of een andere hulpverlener die voor u het beste is, zoals bijvoorbeeld De Barones of Humanitas. Er zijn geen wachtlijsten. Samen met een medewerker kijkt u naar uw hele financiële situatie. Wat moet er gebeuren om uit de schulden te komen? Hoe stemmen we de inkomsten en uitgaven op elkaar af zodat u daar geen zorgen meer over heeft?
Daarnaast kunt u een budgetmaatje krijgen die echt naast u staat in de strijd tegen de schulden. Samen met uw maatje werkt u bijvoorbeeld aan de post die is blijven liggen en neemt u contact op met de schuldeisers om afspraken te maken over het aflossen van de schuld.

Op de pagina: https://www.heerenveen.nl/zorg-en-uitkeringen/schulden/ treft u meer informatie aan over schulden, toeslagen, budgetbeheer en hulp. Neem contact op met de meitinkers via www.heerenveen.nl/meitinkers of 14 0513. Zij helpen u graag.