Altijd al eens een hennepplantage in het echt willen zien? Dit is uw kans!

Dit nieuwsbericht is niet meer actueel

Het onderwerp ‘Ondermijning’ geven we in de gemeente Heerenveen extra aandacht. Daarom hebben we een speciale informatiesessie voor inwoners over dit onderwerp, met praktische informatie en weetjes over bijvoorbeeld drugs en witwassen.

Dat doen we in een speciale ‘ondermijningscontainer’ die op donderdag 28 oktober vanaf 18.00 uur bij het gemeentehuis staat (op het veld aan de kant van de parkeergarage). Graag willen wij u, als inwoner, graag uitnodigen om zo’n informatiesessie bij te wonen. Hierbij leert u onder andere de gevaren van de productie van (synthetische) drugs en wordt u verteld hoe u signalen van een mogelijke hennepplantage kunt herkennen.

Pop-up bureau

Mocht u voorafgaand of achteraf nog vragen hebben over ondermijnende criminaliteit, dan kunt u deze ook stellen aan één van de experts van de politie. Zij hebben een pop-up bureau naast deze container.

Aanmelden

Bent u nieuwsgierig naar informatie over ondermijning en wat dit betekent? Dan bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan de ondermijningscontainer. Omdat er per sessie 20 plaatsen beschikbaar zijn, is het wel nodig om u aan te melden. Via een aanmeldformulier kunt u aangeven op welk tijdstip u graag wilt deelnemen

18.00 – 18.30 uur
18.45 – 19.15 uur
20.30 – 21.00 uur

Vol=vol
Voorkom teleurstelling, reageer daarom zo spoedig mogelijk en in ieder geval vóór 20 oktober a.s.