Herinneringsmiddag op begraafplaats Schoterhof

Dit artikel is niet meer actueel

Zondag 14 mei is het Moederdag. Een dag dat veel mensen op bezoek gaan bij hun mem of moeder. Maar wat als ze er niet meer is? Dan is zo’n dag niet gemakkelijk. Daarom houdt de gemeente op Moederdag van 12.00 tot 15.00 uur een herinneringsmiddag op de begraafplaats Schoterhof in Nieuweschoot. Natuurlijk zijn ook anderen die het graf van hun dierbare willen bezoeken welkom om in stilte of samen te gedenken en herinneringen op te halen.

Programma

U bent van harte welkom om bij ons te herdenken. Voor iedereen is er een plantje om neer te zetten op het graf en er is gelegenheid om het authentieke kerkje te bezoeken. Harpmuziek zorgt deze middag voor een gepaste sfeer.


Datum: zondag 14 mei
Tijd: 12.00 – 15.00 uur
Locatie: Begraafplaats Schoterhof, Rotstergaastweg 43 in Nieuweschoot

De beheerder is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Voor meer informatie over de gemeentelijke begraafplaatsen kijkt u op de pagina over onze begraafplaatsen.

Wegwerkzaamheden Rotstergaastweg op 14 mei

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats aan de Rotstergaastweg en in het weekend van 13-14 mei wordt de overweg Rotstergaastweg aangepast. U kunt dan geen gebruik maken van die overweg. Om het spoor over te steken wordt u omgeleid via de overweg in de Rottumerweg. De omleiding is met borden aangegeven. Meer informatie leest u op de pagina over wegwerkzaamheden.