Informatiebijeenkomst Herontwikkeling Meyerweg

Graag nodigen de gemeente Heerenveen en aannemer KWS Infra bv. u uit voor een informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van de Meyerweg in De Knipe.  De informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 14 juni 2018. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in Café De Knyp aan de Meyerweg 117.

Over de herontwikkeling Meyerweg

De gemeente Heerenveen wil de Meyerweg door De Knipe verkeersveiliger maken. Onder andere worden een aantal gebieden als ‘shared space’ ingericht. Ook wordt de weg op verschillende plekken versmald. Op deze manier wordt de weg veiliger én het dorpse karakter verder versterkt. Het plan is in overleg met de verkeerswerkgroep van het Plaatselijk Belang tot stand gekomen. Onlangs heeft de aanbesteding van het werk plaatsgevonden. Aannemer KWS Infra bv gaat het werk uitvoeren. Op donderdag 14 juni 2018 vertellen zij graag wat ze precies gaan doen.

Start werkzaamheden

De werkzaamheden starten vervolgens in week 25. Tijdens de werkzaamheden wordt de facebookpagina ‘reconstructie Meyerweg de Knipe’ actueel gehouden door KWS. Daar leest u de laatste informatie over de voortgang. Ook kunt u tijdens de werkzaamheden contact opnemen met KWS wanneer u vragen heeft. U kunt dan bellen met KWS via 06 2575 7744.

Tot slot

Heeft u nog vragen over deze bijeenkomst van 14 juni, neem dan contact op met Haye Elgersma van de gemeente Heerenveen. Hij is te bereiken op 0513 617 622 of via h.elgersma@heerenveen.nl