Inwonersbijeenkomst rondom herinrichting A32 omgeving Oranje Nassaulaan

Tijdens bijeenkomsten vorig jaar stelden bewoners vragen en deden ze suggesties op de voorgestelde plannen om de op- en afritten van de A32 te wijzigen. Deze suggesties zijn vervolgens nauwkeurig onderzocht en verwerkt in het definitief ontwerp. Op 9 mei presenteren we dit. Daarna kunt u vragen stellen en een toelichting krijgen van onze deskundigen. Op 10 mei is er speciaal voor bewoners van de omgeving Alma Tademaweg een bijeenkomst. Het is goed om te weten dat nieuwe suggesties deze avond niet meer mogelijk zijn. Later dit jaar start de formele inspraak.

Bijeenkomst 9 mei

De bijeenkomst is in de Friesland Zaal in het Abe Lenstra Stadion (ingang A) en duurt van 19.00 tot 21.45 uur.
Bent u benieuwd naar het definitief ontwerp? Meldt u dan aan via de rode button op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.

Bijeenkomst 10 mei bewoners omgeving Alma Tademaweg

Voor bewoners van de Alma Tademaweg, President Kennedylaan, Rembrandtlaan, Saskiaflat, Hoflaan, Binnenweg en Oranje Nassaulaan (ten westen van de A32) is er op 10 mei een aparte bijeenkomst. Deze bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur in De Koningshof.
Naast het definitieve ontwerp is er aandacht voor de inrichting en geluidsconsequenties. Woont u in een van deze straten, dan bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden via de rode button op www.heerenveenbeterbereikbaar.nl.