Kaartactie voor de zorg in gemeente Heerenveen

Aan het eind van 2021 kijkt Nederland terug op een jaar waarin het coronavirus opnieuw een stempel drukte op het dagelijks leven. Naar elkaar omkijken en goed voor elkaar zorgen blijft belangrijk. Er zijn mensen die hierin vooroplopen: de zorgmedewerkers. Al bijna twee jaar staan zij elke dag klaar om iedereen de zorg te bieden die heel hard nodig is. Zij verdienen grote dank en waardering.

“Jij bent goud waard!”

Alle inwoners van gemeente Heerenveen ontvangen eind december een speciaal ontworpen kaart in de brievenbus. De boodschap van de kaart is “Jij bent goud waard!”. Met deze kaart kan iedereen zijn of haar waardering uitspreken voor de zorgmedewerkers. Of iemand anders een hart onder de riem steken die dat echt verdient. Een klein gebaar met een gouden randje.

Kaart is op papier én digitaal beschikbaar

De kaarten worden vanaf 29 december in de gemeente verspreid. Heeft u toch geen envelop met kaart in uw brievenbus ontvangen? Of wilt u misschien een extra kaart sturen? U kunt hieronder de kaart als PDF of JPG bestand downloaden. Zodat u de kaart ook digitaal kunt versturen of zelf kunt afdrukken als u dat wilt.

Kaart “Jij bent goud waard!” (PDF)
Kaart “Jij bent goud waard!” (JPG)

In de hal van het gemeentehuis liggen ook extra kaarten klaar die u gratis kunt afhalen.

Kent u niemand aan wie u de kaart zou kunnen sturen? Doe uw kaart dan met uw boodschap voor de zorgmedewerkers in de brievenbus aan de buitenkant van het gemeentehuis. Uw kaart wordt dan bezorgd bij één van de verschillende zorginstellingen in de gemeente Heerenveen.