Samen Scoren voor Gezondheid

Samen gezond en gelukkig. Doe je mee? Vanaf 16 februari is de vernieuwde website van Samen Scoren voor Gezondheid in de lucht. Dit platform is dé centrale plek voor het aanbod aan gezonde activiteiten in de gemeente Heerenveen, én voor informatie over positieve gezondheid.

Samen Scoren voor Gezondheid

Gezond zijn, je gezond voelen en zin in het leven hebben is voor iedereen belangrijk. Voor jezelf en voor onze samenleving. Als gemeente doen we ons best om inwoners te helpen gezonde keuzes te maken. Samen met inwoners, ondernemers, partners en professionals werken we toe naar een toekomst waarin iedereen zelf controle heeft over een gezonde leefstijl, en oog heeft voor die van de ander. Samen scoren voor gezondheid!

Vitaliteitskrant

Eind februari wordt een speciale vitaliteitskrant (PDF 19 MB) huis-aan-huis verspreid in de gemeente. De hele maand maart staat in het teken van vitaliteit en de lancering van het vernieuwde platform Samen scoren voor gezondheid. De vitaliteitskrant staat vol met inspirerende verhalen en voorproefjes van onderwerpen die een plek krijgen op het nieuwe platform.