Tijdelijke afsluiting kruising Overkluizing De Knipe

Dit nieuwsbericht is niet meer actueel

Maandag 21 tot en met zondag 27 oktober 2019 (herfstvakantie) wordt de kruising Overkluizing tijdelijk afgesloten voor werkzaamheden. Samen met een bewonersgroep is er een plan opgesteld om passende verkeersremmende voorzieningen te treffen.

Wat gaat er gebeuren?

Aannemer KWS gaat aan de slag met de aanleg van reflecterende belijning aansluitend bij de remmende obstakels. Op deze wijze willen we het verkeer dwingen De Knipe langzamer in te rijden. Met de betonbakken en aangepaste inrichting komt de gemeente bewoners tegemoet in hun wensen een veiliger gevoel te hebben voor fietsers en voetgangers die de kruising moeten benaderen en/of oversteken. Er is een omleidingsroute ingesteld voor bestemmingsverkeer en doorgaand verkeer. Uiteraard wordt de omleidingsroute aangegeven met gele borden.
Vanaf maandag 28 oktober is de kruising weer open. Dan kan het zijn dat u nog enige hinder ondervindt, omdat er nog afrondende werkzaamheden plaatsvinden.
Hulpdiensten en fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden wel over de kruising.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Eeuwe de Vries, projectleider van de gemeente Heerenveen. Hij is van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 140513 of stuur een email naar e.devries2@heerenveen.nl. Of u kunt contact opnemen met Oene Willem van der Woude, projectleider KWS via 06-50226191.