Uitnodiging democratiefestival 31 augustus - Gemeente Heerenveen

Uitnodiging democratiefestival 31 augustus

Wie gaat met ons mee naar het Democratie festival in Nijmegen op 31 augustus? Dat vraagt gemeente Heerenveen aan al haar inwoners. Iedereen is van harte welkom om op deze geheel verzorgde dag mee te gaan. Burgemeester Tjeerd van der Zwan zegt daarover: ‘We willen graag met zoveel mogelijk mensen naar dit festival, om elkaar te inspireren en nieuwe vormen van democratie een kans te geven”.

Wat is er te doen op het festival?
In Nijmegen worden onderwerpen besproken die elke Nederlander aangaan. De hoofdthema’s zijn: werk & inkomen, gezondheidszorg, duurzaamheid, onderwijs & jeugd, en samenleven. Het festival biedt een podium om je mening te verkondigen, met elkaar in gesprek te gaan, verdiepende vragen te stellen en kennis te maken met interessante Nederlanders, zoals Hugo Borst, Annemarie van Gaal en minister Kajsa Ollongren. Maar er is ook van alles te doen, zoals workshops, sportclinics en theater.

Programma 31 augustus
’s Morgens vertrekken we om 7.30 uur vanaf het Abe Lenstra stadion met een bus en starten met een lekker ontbijt. Tijdens de rit is er een kort interactief programma om met elkaar in gesprek te komen. Op het festivalterrein krijg je consumptiebonnen en ben je vrij om je tijd te besteden. We vertrekken rond 17.00 uur weer uit Nijmegen en zorgen voor wat lekkers en drinken in de bus. Om 19.30 uur zijn we weer terug in Heerenveen.

Informatie
Alle informatie over het festival staat op de website www.democratiefestival.nu. Vind je daar geen antwoord? Bel dan op maandag of donderdag met Mirjam Jansen (0513) 617 700 of mail naar griffie@heerenveen.nl.

Ga je mee?
Geef dan voor uiterlijk 8 augustus je naam, mailadres, telefoonnummer en woonplaats door aan griffie@heerenveen.nl. Op dinsdag 27 augustus sturen we nog een mail met daarin de laatste informatie over het programma.