Vertel wat duurzaamheid voor u betekent!

Dit nieuwsbericht is niet meer actueel

Mijn naam is Fimke Groenewoud en ik loop stage bij de gemeente Heerenveen op de afdeling communicatie. Voor mijn afstudeeropdracht doe ik onderzoek naar hoe de inwoners van Heerenveen denken over duurzaamheid. Je hoort tegenwoordig steeds meer geluiden over duurzaamheid opkomen en ik ben benieuwd wat u daarvan vindt en wat duurzaamheid voor u betekent.

Helpen bij de overgang

Het is belangrijk dat u meedoet, omdat de gemeente door deze gesprekken aandacht heeft voor u en wat u belangrijk vindt. Het is een mooie kans om van u te laten horen en mee te helpen. Daarnaast kan uw inbreng ook anderen helpen. Aan de hand van de resultaten kan ik erachter komen hoe de gemeente het beste met de inwoners kan communiceren en kan helpen bij de overgang naar een gezonde, veilige, groene omgeving die voorbereid is op klimaatverandering.

Praat mee

Graag nodig ik u uit om mee te praten over duurzaamheid. U gaat met zes tot acht mensen in gesprek over het onderwerp. Het gaat om een vraaggesprek. Ik stel vragen en deze gaan we in de groep bespreken. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meldt u snel aan.

De gesprekken duren ongeveer een uur en de audio zal worden opgenomen, zodat de resultaten op een later moment verwerkt kunnen worden. U kunt er zeker van zijn dat alle resultaten anoniem verwerkt worden en na verwerking weer worden verwijderd.

Er zijn drie momenten waarop de gesprekken plaats vinden. Meldt u dus aan voor het moment dat u het beste uitkomt:

1. Wijkcentrum de Kempenaer, dinsdag 7 januari om 19.30
2. Wijkcentrum de Kempenaer, woensdag 8 januari om 19.30
3. Wijkcentrum de Kempenaer, donderdag 9 januari om 19.30

Geen tijd?

Bent u niet in staat om langs te komen op de aangegeven momenten, maar wilt u wel graag helpen? Dan kunt u via de mail contact met mij opnemen.

Wilt u helpen?

Bent u bereid om te helpen? Geef u dan snel op en stuur een mailtje voor 20 december naar mail naar Fimke.

Hopelijk zien we u snel!