Feanomenaal

Feanomenaal is een samenwerkingsverband tussen de vier culturele partners dat samen met andere organisaties een veelzijdig en bruisend aanbod van kunstzinnige, culturele en muzikale activiteiten wil samenstellen voor álle inwoners van de gemeente. Het Posthuis Theater, Bibliotheken Mar en Fean, Museum Heerenveen en Ateliers Majeur werken samen om samen een betere bijdrage te leveren aan de vitaliteit en het welzijn van inwoners.

Samenwerken voor positieve gezondheid

De vier culturele partners achter Feanomenaal werken samen met andere organisaties om een gevarieerd en bruisend aanbod van activiteiten samen te stellen. Ze willen mensen de kans geven om veerkrachtig en gezond te worden en te blijven, zowel fysiek als mentaal. Feanomenaal betrekt de gemeenschap bij het organiseren van evenementen en luistert naar de behoeften en wensen van de inwoners. Het doel is om activiteiten gezamenlijk te organiseren en de handen ineen te slaan om een positieve bijdrage te leveren aan de vitaliteit en het welzijn van alle bewoners. Uiteindelijk is de ambitie om een nieuw cultuurkwartier te creëren in het centrum van Heerenveen, waar mensen van alle leeftijden kunnen genieten van kunst, cultuur en muziek en zichzelf verder kunnen ontwikkelen en inspiratie kunnen vinden.

De mensen achter Feanomenaal

Op de foto van links naar rechts Femke Knoop (Museum Heerenveen), Marieke Jissink (Bibliotheken Mar en Fean), Mariska Vermaning (Posthuis Theater), Mirjam van der Leer (Ateliers Majeur).
Mariska Vermaning Posthuis Theater, Marieke Jissink Bibliotheken Mar en Fean, Femke Knoop Museum Heerenveen en Mirjam van Leer van Ateliers Majeur.

Geplaatst op 4 augustus 2023, 09:28 | Gewijzigd op 13 juni 2024, 09:54

Nieuws