Educatie en voorlichting door Tûmba en COC Friesland

Tûmba en COC Friesland hebben een breed aanbod van educatie en voorlichting. Op verzoek leveren zij ook workshops en trainingen op maat, specifiek toegesneden op het thema LHBTIQ+. Deze kunnen gaan over diversiteitsbeleid in uw bedrijf, werving en selectie zonder vooroordelen, pesten op de werkvloer en Antidiscriminatiewetgeving.

Wie van de Drie en Homonologen zijn het meest bekend. Op het Friesland College is tweemaal Wie van de Drie uitgevoerd. De Homonologen werden maar liefst acht keer opgevoerd op het Friesland College en OSG Sevenwolden. Dit in samenwerking met het theatergezelschap ‘Live Your Story’.

Plan is om in 2020 voor medewerkers van de samenwerkende organisaties van RBH een aantal algemene trainingen te geven met tips waarmee medewerkers binnen de eigen organisatie aan de slag kunnen.

Heeft uw organisatie behoefte aan specifieke voorlichting, workshops of ondersteuning om de acceptatie van LHBTQI+’ers te vergroten? Laat het ons dan weten via mail info@tumba.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website van Tumba.