In 2019 hebben Plaatselijk Belang Jubbega – Hoornsterzwaag, de ondernemersvereniging HNI én gemeente besloten om samen te werken aan een opwaardering van het centrum van Jubbega. Voor inwoners, ondernemers en de gemeente is het van belang om centrum van Jubbega vitaal en leefbaar te houden. Met elkaar werken we toe naar een gedragen plan om het centrum van Jubbega mooier te maken.

Bewonersbijeenkomst Jubbega


Op dinsdag 10 november vanaf 19.15 uur gaan we met inwoners en ondernemers aan de slag om de bouwstenen een stap concreter te maken. We gaan bijvoorbeeld nadenken over de wijze waarop waterbeleving een rol moet krijgen in het centrum. Maar ook over de vraag hoe het parkeren in het centrum georganiseerd moet zijn, waarbij tegelijkertijd voldoende ruimte is voor ontmoeten en recreatie in het centrum.

U kunt de uitzending van de bijeenkomst terug te kijken.

Vragenlijst

Tijdens de bijeenkomst stelden we  de deelnemers verschillende vragen. U kunt deze vragenlijst nog tot 24 november invullen. Heeft u tijdens de bijeenkomst de vragenlijst ingevuld? Dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.

Veel gestelde vragen en antwoorden

Lees de vragen en antwoorden.

Via de buttons onderaan deze pagina leest u meer informatie over het proces, de planning, bouwstenen en vindt u meer (achtergrond) informatie.

Waarom meedoen? Bekijk het filmpje


YouTube video