HeerenveenHelpt

logo HeerenveenHelptHelpen en geholpen worden, dat maakt onze samenleving een stukje fijner. De gemeente Heerenveen wil inwoners helpen bij het zoeken en het vinden van passende oplossingen en mogelijkheden, op het gebied van zorg, jeugd en werk, wonen en welzijn. De gemeente heeft hiervoor een online informatieloket voor formele én informele zorg en hulp beschikbaar: HeerenveenHelpt.nl.

HeerenveenHelpt.nl geeft alle inwoners laagdrempelig en toegankelijk, snel en simpel, voorbeelden en informatie. Heeft u moeite met koken omdat u in een rolstoel zit? HeerenveenHelpt.nl laat zien wat u zelf zou kunnen doen. Bent u op zoek naar zorg, sport of gezelligheid in de buurt? Via ‘Mijn Buurt’ ziet u snel waar organisaties zitten en welke activiteiten er worden georganiseerd. Maar HeerenveenHelpt.nl is er niet alleen om het antwoord te vinden op uw vragen.

U kunt via de site ook iemand anders helpen of zelf om hulp vragen. Een soort online trefpunt voor hulp. Er is daarnaast een mogelijkheid een hulpnetwerk aan te maken. Dit is handig als u samen met anderen zorgt voor een vriend of familielid.

Heeft u iemand in je buurt die veel hulp nodig heeft, dan kunt u bijvoorbeeld aanbieden dat u de hond uitlaat en een buurman helpt met de boodschappen. Zo helpen we elkaar: HeerenveenHelpt.nl.

Weten hoe het werkt?

Maak kennis met HeerenveenHelpt via onderstaand filmpje