Actueel in Heerenveen

In de krant GrootHeerenveen publiceren wij elke maand het katern Actueel in Heerenveen. In dit katern vindt u nieuws, achtergronden en interviews over actuele gemeentelijke projecten en onderwerpen.

Actueel in Heerenveen: mei

De nieuwste uitgave van Actueel in Heerenveen verschijnt op 18 mei in de krant GrootHeerenveen. Er is ook een digitale versie van het katern beschikbaar.

Actueel in Heerenveen – mei 2023 (PDF 1 MB)

Een azc in Heerenveen

De gemeente Heerenveen vindt het belangrijk om mee te werken aan het verzoek van het COA (Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers) om een opvanglocatie te realiseren. Waar moet het komen, hoe kunnen inwoners meedenken en wie bepaalt waar het azc komt? Lees er meer over op de pagina azc Heerenveen.

Hulp bij laag inkomen

Wat kun je doen als je niet rondkomt? De gemeente heeft verschillende regelingen voor mensen met een laag inkomen. Bijvoorbeeld de energietoeslag, bijzondere bijstand of het noodfonds. Kijk op de pagina Hulp bij laag inkomen voor meer informatie over alle regelingen. Of haal een gratis exemplaar op van de Budgetgids bij het gemeentehuis of bekijk deze online.