Actueel in Heerenveen

In de krant GrootHeerenveen publiceren wij elke maand het katern Actueel in Heerenveen. In dit katern vindt u nieuws, achtergronden en interviews over actuele gemeentelijke projecten en onderwerpen.

Actueel in Heerenveen: november

De nieuwste uitgave van Actueel in Heerenveen verschijnt op 16 november in de krant GrootHeerenveen. Er is ook een digitale versie van het katern beschikbaar.

Actueel in Heerenveen – november 2023 (PDF 2 MB)

Lokaal Sportakkoord

Sport verenigt en versterkt. Met de afspraken uit het Lokaal Sportakkoord bouwen we samen met inwoners, buurtsportcoaches, sportaanbieders, sportverenigingen en zorg- en onderwijsorganisaties aan een stevig fundament en betere randvoorwaarden. Zodat iedere inwoner van de gemeente Heerenveen met plezier kan sporten, nu en in de toekomst. Lees meer over het sportakkoord op de site van Samen scoren voor gezondheid.

Begroting 2024

De gemeenteraad heeft de Begroting 2024 vastgesteld. De begroting laat zien waar de gemeente het geld aan uitgeeft. Bekijk de infographic op de pagina Financiën.

Bofkontjesregeling

Vanaf 1 januari 2024 kun je als inwoner van gemeente Heerenveen subsidie krijgen wanneer je gebruik maakt van wasbare luiers. Met deze regeling willen we de afvalberg verminderen. Ga voor meer informatie over deze Bofkontjesregeling naar de site van Één voor één groener.