Over deze website

Proclaimer

De gemeente Heerenveen is, als beheerder van deze website, verantwoordelijk voor de inhoud en doet er alles aan om die informatie zo actueel, volledig en juist mogelijk te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, laat het ons dan weten, wij stellen uw reactie bijzonder op prijs. Stuur een e-mail naar website@heerenveen.nl.

Kwetsbaarheden melden

De gemeente Heerenveen vindt het belangrijk dat haar systemen goed beveiligd zijn. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het mogelijk dat er een zwakke plek te vinden is in onze systemen. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, horen wij dit graag van u, zodat we snel gepaste maatregelen kunnen nemen.

Help ons door een melding te doen

  • Mail uw bevindingen naar website@heerenveen.nl. Wij behandelen uw melding altijd vertrouwelijk.
  • Deel of download niet meer data dan noodzakelijk is om het lek aan te tonen.
  • Wij doen ons uiterste best om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wij houden u hierbij op de hoogte van de voortgang.

Webarchief

Bent u op zoek naar informatie die in het verleden op de gemeentelijke website heeft gestaan? Kijk dan in het webarchief van de gemeente Heerenveen of van de gemeente Boarnsterhim. In het webarchief ziet u de website van de gemeente Heerenveen zoals die in op een bepaalde datum in het verleden was. Zoekt u informatie die op de website van de voormalige gemeente Boarnsterhim stond? Kijk dan in het webarchief van Boarnsterhim. U ziet dan de website zoals die was op 19 december 2013.

Wat werkt en wat niet?

U kunt precies zo door de gearchiveerde websites surfen als door de huidige websites. U ziet alle pagina’s zoals die op een bepaalde datum in het verleden waren. Let op: informatie op andere websites waarnaar u wordt doorgelinkt, is meestal van vandaag en niet uit het verleden. Ook kunt u via de gearchiveerde websites geen zaken met de gemeente regelen.

Toegankelijkheid

Gemeente Heerenveen vindt het belangrijk dat online informatie toegankelijk is voor iedereen. Inwoners moeten de website gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. De gemeente Heerenveen besteedt daarom veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, bouwkwaliteit en vindbaarheid van online informatie. Meer over toegankelijkheid leest u op de pagina over toegankelijkheid. Op deze pagina vindt u o.a. onze toegankelijkheidsverklaring.

Colofon

Redactie en eindredactie:
Webteam gemeente Heerenveen

Op- of aanmerkingen? Mail de webmaster website@heerenveen.nl

Copyright

U kunt (delen van de) inhoud van deze website overnemen of publiceren, zolang u vooraf toestemming heeft gekregen van de gemeente Heerenveen.

Geplaatst op 16 november 2016, 10:54 | Gewijzigd op 2 april 2024, 16:51

Nieuws