Bekijk onze pagina met informatie over het coronavirus

Mijn kijk op Heerenveen


De samenleving verandert in snel tempo. Hoe gaan we hiermee om in onze eigen omgeving? Als antwoord hierop maakt de gemeente Heerenveen -net als alle gemeenten in Nederland- een Omgevingsvisie. Deze visie beschrijft in grote lijnen wat we belangrijk vinden voor de toekomst van de fysieke leefomgeving. Het gaat bijvoorbeeld om zaken als wonen, werken, ondernemen, welzijn en duurzaamheid. Om over dit soort vragen uiteindelijk de juiste keuzes te maken, nodigt de gemeente eerst inwoners uit om mee te denken.

Wat is úw kijk op Heerenveen? Vul de enquête in!

Ieder dorp en iedere wijk in de gemeente Heerenveen is uniek. U weet als geen ander wat er in uw eigen buurt leeft. Daarom nodigen wij u van harte uit om uw visie te geven. Wat vindt u belangrijk voor de toekomst van uw omgeving, wat vindt u waardevol? Welke veranderingen ziet u en waar ziet u kansen? Wij zijn benieuwd naar uw kijk op de toekomst van Heerenveen!

Uit eerdere dialoogavonden kwamen dilemma’s naar voren waar we graag uw mening over horen. Vul daarom nu de enquête in via deze link.

Wilt u meer weten?

Via onderstaande tegels vindt u meer informatie over Mijn kijk op Heerenveen, zoals een uitleg over de Omgevingsvisie. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief.