Kavels Tjalleberd

In het dorp Tjalleberd wordt het uitbreidingsplan De Eide gerealiseerd. Dit plan omvatte oorspronkelijk ca. 75 woningen waarbij in 2010 gekozen is om het geheel in fases te ontwikkelen. De 1e fase, direct aansluitend aan het dorp (ten noorden van de brandweerkazerne) is inmiddels voltooid.

Fase 1b

Op dit moment wordt dit plandeel nog niet voorbereid. Op onderstaand kaartje kunt u zien waar fase 1b is gelegen. Recentelijk is gestart met de aanleg van bouwwegen en de nutsvoorzieningen. Met name het laatste is in deze tijd moeilijk planbaar waardoor het maar beter gereed kan zijn.

Kavels

In deze fase is straks ruimte voor ca. 9 particulier uit te geven bouwkavels. De verwachting is dat nog wel in 2022 de kavels worden uitgegeven.

Interesse?

Heeft u interesse in een bouwkavel schrijf u in voor de nieuwsbrief bouwkavels en u krijgt een e-mail wanneer de verkoop van deze kavels start. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met de heer Nico de Jong, afdeling ontwikkeling, telefoonnummer 14 0513 of per mail n.dejong@heerenveen.nl


Filteren op:
  • reset filters
Kavelkaart