Kavels Heerenveen - Skoatterwâld Het Landgoed

In de woonwijk Skoatterwâld, aan de oostzijde van de plaats Heerenveen, zijn 11 nieuwe kavels beschikbaar. De kavels liggen aan de Regentesselaan. Het gebied waarbinnen deze kavels liggen vindt u door vanaf de Oranje Nassaulaan de Regentesselaan in zuidelijke richting te betreden. Aan het einde van deze laan ligt het betreffende gebied “Het Landgoed”.

Kavels

De kavels liggen in een aantrekkelijk woongebied nabij museum Belvedère en de bossen van Oranjewoud. Een gebied dat qua uitstraling aansluit op de populaire en inmiddels gerealiseerde 1e fase van Skoatterwâld met de lange lommerrijke lanen.

Veel groen

De kavels liggen straks langs een licht slingerende woonstraat (Regentesselaan) met ter weerszijde een groenstrook. In deze groenstrook, die over de gehele lengte voorlangs de kavels een verschillende breedte heeft, worden in de bredere stukken bomen geplant. De achtertuinen van de kavels aan de oostzijde sluiten aan op een waterpartij en de bossen rond het museumpark. De achtertuinen van de kavels aan de westzijde zijn met een fraaie groenzone afgeschermd van de Stadhouderlaan.

Meer informatie

De inschrijfperiode voor deze kavels is voorbij, u kunt zich niet meer inschrijven. Kijk op de website www.landgoedskoatterwald.nl onder ‘FAQ’ voor de procedure voor toewijzing van de kavels.

Interesse voor een kavel?

Heeft u interesse in een bouwkavel schrijf u in voor de nieuwsbrief bouwkavels en u krijgt een e-mail wanneer de verkoop van kavels start. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer Nico de Jong, afdeling ontwikkeling, telefoonnummer 14 0513 of per mail n.dejong@heerenveen.nl.


Filteren op:
  • reset filters
Kavelkaart