Dynamisch aankoopsysteem (DAS)

De Gemeente Heerenveen heeft regelmatig behoefte aan externe inhuur van diverse expertise en capaciteit. Het gaat hierbij om zowel inspanningsgerichte (detachering van personeel maar ook ZZP) als resultaatgerichte opdrachten.

Meedingen naar een (inhuur)opdracht?

De externe inhuur van gemeente Heerenveen verloopt via het dynamisch aankoopsysteem (DAS) conform de nieuwe richtlijnen voor de Aanbestedingswet 2012. Om in aanmerking te komen voor toekomstige opdrachten schrijft u zich in bij het dynamisch aankoopsysteem via Werken in Friesland.

DAS is een register en een inschrijfsysteem

Het DAS biedt u, als u tot het systeem bent toegelaten, de gelegenheid om iedere keer als de Gemeente Heerenveen een (inhuur)opdracht plaatst in een vakgebied, mee te dingen naar deze opdracht (mits u gekwalificeerd bent voor dit vakgebied). Toelating tot het DAS (een vakgebied) houdt geen opdracht in en evenmin kunt u hieraan rechten op opdrachten ontlenen. Het DAS heeft dus twee aspecten: het is zowel een register van ondernemers als een systeem om in te schrijven op specifieke opdrachten van de Gemeente Heerenveen.

 

Geplaatst op 29 december 2016, 14:06 | Gewijzigd op 5 augustus 2022, 11:51

Nieuws