Ondernemen en geldzorgen

Geldzorgen, het kan iedereen overkomen. Ook als u ondernemer bent. U bent niet de enige. Wel is het belangrijk dat u om hulp vraagt; hoe eerder, hoe beter. Sámen helpen we u verder.

Neem contact op met Bureau Zelfstandigen Fryslân

Bureau Zelfstandigen Fryslân is een regionaal samenwerkingsverband van de meeste gemeenten in Friesland. Zij geven onafhankelijk en objectief advies, waaronder op het gebied van geldzorgen. In een vrijblijvend en gratis gesprek brengen zij uw situatie in kaart. En wordt besproken welke hulp nodig is en wie dat het beste kan bieden.

In onderstaande ‘routekaart’ ziet u hoe dit traject in z’n werk gaat en wat u kunt verwachten. Met als doel: minder of geen geldzorgen.

Contactgegevens Bureau Zelfstandigen Fryslân

Telefoon: 14 058 (let op: u krijgt een medewerker van gemeente Leeuwarden aan het woord, zij brengen u telefonisch in contact met een medewerker van Bureau Zelfstandigen Fryslân)
Mail: info@bureauzelfstandigenfryslan.nl
Website: www.bureauzelfstandigenfryslan.nl
Spreekuur: elke woensdag is er een medewerker van Bureau Zelfstandigen Fryslân op het gemeentehuis..

De Friese Zaak

Ook kunt u contact opnemen met de Friese Zaak. De Friese Zaak adviseert en helpt bij financiële en fiscale vragen en problemen. Iedere ondernemer neemt en loopt risico. Vaak wordt het voortbestaan van de ondernemer bedreigd door gebrek aan kennis, tijd of financiële middelen. Door de inzet van NHL studenten en OKB adviseurs biedt De Friese Zaak de ondernemer ondersteuning bij diverse bedrijfskundige vraagstukken om zo de kansen op het voortbestaan van hun onderneming te vergroten. Met als uiteindelijke doel het in stand houden van professioneel en creatief ondernemerschap. Kijk voor meer informatie en contact op via de website www.defriesezaak.nl.