Ondernemen in Heerenveen

Voor u als ondernemer is Heerenveen een gouden plek door de centrale ligging op het kruispunt van A7 en A32, waar het megasportcomplex Sportstad Heerenveen en het Abe Lenstrastadion direct opvallen.

Wat vindt u van het concept economische uitvoeringsagenda?

De gemeente Heerenveen heeft een concept economische uitvoeringsagenda 2024-2025 (PDF 6 MB) gemaakt. Hierin staat hoe de gemeente samen met ondernemers en andere partijen aan economische ontwikkeling werkt. Bijvoorbeeld met activiteiten die bijdragen aan toekomstbestendige bedrijventerreinen, sterke winkelgebieden en de vrijetijdseconomie. We horen graag wat ondernemers ervan vinden! Mail ons via bedrijven@heerenveen.nl.

Heerenveen ligt strategisch

Veel grote bedrijven en instellingen hebben Heerenveen gekozen vanwege deze strategische ligging. Heerenveen is daardoor de banenmotor van Friesland en heeft een belangrijke werkgelegenheidsfunctie. Dagelijks komen er ruim 22.000 arbeidskrachten van buiten de gemeente Heerenveen werken bij bedrijven en instellingen die gevestigd zijn binnen de gemeentegrenzen. Het is goed ondernemen in Heerenveen!

Wilt u meer weten?

Via onderstaande tegels vindt u meer informatie over Ondernemen in Heerenveen, zoals informatie over bedrijventerreinen, werkgelegenheid en subsidies en regelingen. Hebt u nog vragen? Het Team Economische Zaken helpt u graag verder. Bel 14 0513 of (06) 392 750 39. U kunt ook een e-mail sturen naar bedrijven@heerenveen.nl.

Geplaatst op 12 juni 2019, 15:23 | Gewijzigd op 5 april 2024, 08:41

Nieuws