U zoekt personeel?

Zoekt u naar extra werkkracht? Een frisse blik op de werkvloer, of een verrassend talent? Neem eens contact op met de gemeente Heerenveen. Wij hebben een groot aanbod werkzoekenden en helpen u graag met het vinden van unieke kandidaten.

Wij – behulpzame bemiddelaar

Vanuit Fryslân Werkt werkt de gemeente Heerenveen nauw samen met alle Friese gemeenten, SW-bedrijven en het UWV. De gemeente bemiddelt en begeleidt mensen met een uitkering, die zelf
moeite hebben om werk te vinden. We doen dit door anders te kijken naar iemands situatie. We
vergeten niet dat iemand een statushouder is of een arbeidsbeperking heeft, maar zoeken samen naar de positieve insteek. We kijken naar potentie, verstopte talenten en focussen op wat iemand wél kan. Die competenties matchen we vervolgens met vragen en kansen op de arbeidsmarkt. Een aanpak die voor beide partijen goed werkt. De werkzoekende vindt een fijne plek en u een extra helpende hand.

Zij – unieke werkzoekenden

Onze werkzoekenden ontvangen een uitkering. Ze hebben een arbeidsbeperking, zijn statushouder of hebben gewoonweg nog geen juiste plek gevonden. Ieder met een eigen talent. Soms liggen die
talenten aan de oppervlakte en soms moet er even naar gezocht worden. Maar één ding is zeker: ons aanbod zit vol verstopte talenten. Klaar om gevonden te worden.

U – een meer-dan-werkgever

We willen werkgevers stimuleren om in hun zoektocht naar nieuwe werknemers ook werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt te overwegen. Om meer-dan-werkgever te worden voor mensen die begeleiding nodig hebben, maar ook unieke voordelen met zich meebrengen: u leert anders kijken naar het werk dat gedaan moet worden en de mensen die het werk voor u doen. U kijkt naar potentieel en begeleidt waar nodig. U geeft iemand een kans en een reden om iedere dag weer enthousiast aan het werk te gaan. Oftewel: u bent méér dan werkgever. Bent u dat ook?