Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF)

Internationaal bedrijvenpark Friesland heeft een strategische ligging in de oksel van het Klaverblad A7-A32, met zichtlocaties langs de A7 en A32. Het is een ruim opgezet bedrijvenpark, met directe ontsluiting op snelwegen en daarmee uitermate geschikt voor logistiek.

Kavelverkoop

Op 8 september 2022 9.00 uur is de selectieprocedure gestart voor 20 kavels op het bedrijventerrein IBF/De Kavels. De inschrijving is op 28 september 2022 om 23.59 uur geëindigd. Op de pagina Bekendmaking verkoop van gronden leest u meer over het vervolg van de selectieprocedure. Hier kunt u zich laten plaatsen op de reservelijst of uw interesse tonen voor de laatste beschikbare kavel.

Zuivelcluster

Naast diverse logistieke dienstverleners is op het IBF een zuivelcluster gevestigd met grote productievestigingen van Royal A-ware Foodgroup, Fonterra, Henri Willig, Ausnutria Hyproca en Oranje Nutrition. Andere gevestigde bedrijven zijn AB Transportgroup, Bakker Logistiek en Warehousing, Tetrapak, Glen Dimplex, Body & Fitshop, Lidl DC en Zebra.

Overige informatie
Maximale bouwhoogte 35 meter. Bebouwingspercentage perceel maximaal 80%.
Milieucategorie T/m 4
Ondernemingsvereniging Ondernemerskring Heerenveen (www.ondernemerskringheerenveen.nl)

Overige bedrijventerreinen in de gemeente

Laden...