Uw bedrijf vestigen

De gemeente Heerenveen biedt voldoende ruimte om te ondernemen. U kunt een kavel kopen op één van de bedrijventerreinen of een bestaand bedrijfspand kopen of huren.

Bedrijventerreinen

Onze bedrijventerreinen liggen verspreid door de gehele gemeente, het aanbod is divers en sluit aan op de verschillende behoeften. De bedrijventerreinen Heerenveen-Noord, Heerenveen-Zuid en IBF beschikken samen over het Keurmerk Veilig Ondernemen. Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Kavelverkoop Haskerveen

Op 11 maart 2024 om 9.00 uur is de selectieprocedure gestart voor 9 kavels op het bedrijventerrein Haskerveen. Meer informatie leest op de pagina: Inschrijven bedrijfskavels Haskerveen

Kavelverkoop op IBF/De Kavels

Op 8 september 2022 9.00 uur is de selectieprocedure gestart voor 20 kavels op het bedrijventerrein IBF/De Kavels. De inschrijving is op 28 september 2022 om 23.59 uur geëindigd. Op de pagina Bekendmaking verkoop van gronden leest u meer over het vervolg van de selectieprocedure. Hier kunt u zich laten plaatsen op de reservelijst of uw interesse tonen voor de laatste beschikbare kavel.

Locaties bedrijventerreinen

Laden...

Bestaande bedrijfspanden

Bent u op zoek naar een bestaand bedrijfspand? Kijk dan op de volgende websites:
www.fundainbusiness.nl
www.bedrijfspand.com

Geplaatst op 20 mei 2019, 15:18 | Gewijzigd op 2 april 2024, 16:14

Nieuws