Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor veel verenigingen en buurthuizen. En zonder de vrijwillige hulp van vrienden en buren zouden veel mensen met een beperking niet thuis kunnen blijven wonen.

Wilt u aan de slag als vrijwilliger?

Bent u als organisatie op zoek naar vrijwilligers? Of wilt u met uw bedrijf vrijwilligersactiviteiten ondernemen? Loop dan eens binnen bij het Vrijwilligers Servicepunt! Bij het Vrijwilligers Servicepunt kunt u terecht voor informatie en advies over: bemiddeling, deskundigheidsbevordering, afsluiten van verzekeringen voor vrijwilligers en vragen over rechten en plichten.
Het Vrijwilligers Servicepunt is er voor:

  • Iedereen die zich wil laten inschrijven als vrijwilliger
  • Organisaties die met vrijwilligers werken of willen werken
  • Mensen die al vrijwilligerswerk verrichten
  • Begeleiden van vrijwilligers
  • Trainen van vrijwilligers

Contactgegevens Vrijwilligers Servicepunt

Weegbree 72
Heerenveen
Website: Vrijwilligersservicepunt en Caleidoscoop
E-mail: servicepunt@caleidoscoopheerenveen.nl
Openingstijden
Dinsdag 9.00-12.00 & 13.00-16.00 uur
Woensdag 9.00-12.00 uur
Donderdag 9.00-12.00 & 13.00-16.00 (op afspraak) 18.30-20.30 uur

Heerenveen bedankt vrijwilligers

Onze gemeente zou zo mooi niet zijn zonder de inzet van vrijwilligers. Zij maken met z’n allen fantastische dingen mogelijk! Wij zijn trots op al deze vrijwilligers die zich inzetten voor een ander en hiervoor verdienen zij dan ook een stukje waardering. Om de vrijwilligers uit de gemeente Heerenveen te bedanken voor hun inzet hebben we een ‘waarderingspagina’ online staan. Hierop zijn diverse giften te vinden als waardering voor de inzet van vrijwilligers binnen onze gemeente.
Heerenveen Bedankt wordt mede mogelijk gemaakt door betrokken ondernemers uit de gemeente Heerenveen. Het is een initiatief van het Vrijwilligers Servicepunt Caleidoscoop, De Heerenveense Courant en de gemeente Heerenveen.

Geplaatst op 6 januari 2017, 11:57 | Gewijzigd op 12 juni 2023, 13:41

Nieuws