De Heide onder de loep

De zomer van 2020 was in veel opzichten een bijzondere zomer. Niet alleen vanwege de coronamaatregelen, maar ook vanwege het uitzonderlijk mooie weer. Daarom was het extra druk bij recreatiegebied De Heide. Misschien heeft u ook gezien dat de gemeente extra zaken had geregeld als schoonmaak van het sanitair en verkeersregelaars om te zorgen dat het niet te druk werd. Dit was vooraf afgestemd door het plan van aanpak “Samen Gastvrij de zomer door”.

Plannen voor de toekomst

Na evaluatie van het plan van 2020 hebben we gewerkt aan een plan voor komende zomer, waarin we de ervaringen van afgelopen zomer meegenomen hebben. Daarin wordt naast de reguliere zaken ook expliciet aandacht besteed aan de avond- en nachtperiode. Ook in 2021 willen we gastvrij de zomer door! Het college van B&W heeft het plan (PDF 1 MB) inmiddels vastgesteld.

Daarnaast werken we aan een plan voor de lange termijn voor het recreatiegebied.

Deze zomer gebeurt er van alles. Lees over de activiteiten, de nieuws welkomstborden en de betrokkenen in de nieuwsbrief (PDF 333 kB).

Welkom in recreatiegebied De Heide

Bekijk het nieuwe welkomstbord:

Reageren?

Wilt u ook iets kwijt of heeft u een idee over de invulling van de Heide? Mail dat dan naar deheideonderdeloep@heerenveen.nl.