Ondernemersverenigingen

Foto winkelen Heerenveen centrum DrachtBent u (startende) ondernemer in Heerenveen? Dan kunt aansluiten bij een van onderstaande ondernemersverenigingen. Al deze ondernemersverenigingen werken samen met de gemeente Heerenveen en hebben regelmatig overleg.

Heerenveense Ondernemers Vereniging

Ondernemers in het centrum van Heerenveen kunnen zich aanmelden bij de Heerenveense Ondernemers Vereniging. Stuur een e-mail aan voorzitter H. Gijzen of gebruik het algemene mailadres van de HOV.

Ondernemerskring Heerenveen

Bent u een zakelijke dienstverlener of bent u gevestigd op een van de bedrijventerreinen in Heerenveen? Dan kunt u contact opnemen met de Ondernemerskring Heerenveen.

Ondernemersvereniging ONMKB

Heeft u uw bedrijf gevestigd in een van de dorpen Oudehorne, Nieuwehorne, Mildam, Katlijk of Bontebok, dan kunt u contact opnemen met de ondernemersvereniging ONMKB (Oudehorne, Nieuwehorne, Mildam, Katlijk en Bontebok).

HNI Jubbega-Hoornsterzwaag

In Jubbega-Hoornsterzwaag kunt u zich aansluiten bij de belangenorganisatie HNI (Handel, Nijverheid en Industrie). Stuur een e-mail naar HNI (hni-j.h@hotmail.com).

Ondernemersvereniging De Knipe

Bent u ondernemer in De Knipe? Neem dan contact op met ondernemersvereniging De Knipe. Stuur een e-mail (info@siebedevries.nl).

VOAN Akkrum en Nes

Bent u ondernemer in Akkrum of Nes, dan kunt u contact leggen met de VOAN, (bestuur@voan.nl).

Aldeboarn

Ondernemers in Aldeboarn kunnen contact leggen met ondernemersvereniging Bornego (ovbornego@gmail.com).

Horeca

Horeca ondernemers uit de hele gemeente kunnen contact opnemen met de Koninklijke horeca Nederland (KHN) afdeling Heerenveen, (info@dekoningshof.nl).

Centrummanager

In het centrum van Heerenveen is sinds mei 2017 een centrummanager actief (zie ook het nieuwsbericht). Zijn naam is Peter de Vries. Hij is bereikbaar via e-mail of  telefoonnummer 06 54100100.

De centrummanager is in dienst van de stichting Centrum Promotie Heerenveen, dat is een samenwerkingsverband van de HOV en de KHN. Peter de Vries is de verbindende schakel tussen ondernemers (horeca en detailhandel), evenementen-organisatoren, de gemeente en allerlei andere partijen die betrokken zijn bij het centrum.